TEATRU DE PAPUSI

"Vrajitorul din Oz", "Motanul incaltat", "Pinocchio", "Alice in tara minunilor", "Scufita rosie", "Capra cu 3 iezi", "Casuta din padure", "Max si Moritz", "Punguta cu 2 bani", "Ursul pacalit de vulpe",
"Feerie de iarna", "Aventurile delfinului Dinu", "Insula comorilor".
 
Mickey si Minnie Mouse, Alba ca zapada si printul, Belle si bestia, Arielle si Sebastian, Cenusareasa si printul, Pirat si Piratita, Magician, Clovn si Clovnita, Goffy, Peter Pan,  Elsa, Ana, Olaf, Aurora, Superman, Iron Man, Spiderman, Batman, Darth Vader, Indian, Pocahontas, Violeta, Cowboy, Vrajitoare si multe alte personaje.
Atelierele sunt diverse si depend de tematica evenimentului in cadrul caruia se desfasoara. De exemplu: Ateliere de incondeiat oua, Atelier de creatie a unui truc magic, Copacul vietii, Experimente traznite cu Profesorul Habarnam etc.
 
Petreceri aniversare si corporate. Pentru acest tipuri de petreceri, asiguram animatie, entertainment, sonorizare si support tehnic.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
Organizam evenimente indoor/outdoor si punem la dozitie scena, echipament sonorizare, echipament luminii, echipa tehnica etc. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
Iti doresti ca unul dintre artistii tai preferati sa sustina un concert la evenimentul tau? Noi putem face sa se intample. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

PERSONAJE DIN POVESTI

ATELIERE DE CREATIE

PETRECERI

ORGANIZARE DE EVENIMENTE

BOOKING

CERE O OFERTA

  • Instagram - Grey Circle

© 2017 by Club Amicii. Proudly created by CA Design.

  • Facebook - Grey Circle