CURSURI

MUZICA

Lasa muzica sa vorbeasca prin tine! Orice voce trebuie modelata si antrenata. Vei invata cum sa iti incalzesti vocea corect, exercitii de respiratie, exercitii ritmice si cum sa dai culoare sunetului. Microfonul te asteapta!

DANS SI MISCARE SCENICA

Descopera ca dansul este o forma de exprimare puternica. Dansul ne ajuta sa ne dezinhibam. Copiii vor invata cum sa aiba o pozitie corecta a corpului, cum sa se sincronizeze, cum sa transmita emotie prin miscari. Coregrafiile concepute special pentru ei sunt din stiluri diferite, de la salsa la street dance. La acest curs, amicii vor cocheta si cu modellingul. 

ACTORIE

Invata ce sunt emotiile si cum sa te "joci" cu ele. In cadrul cursurilor de actorie, copiii sunt ghidati sa descopere ce inseamna sa joace un personaj intr-o poveste. Improvitatia este un alt element important in dezvoltarea personala, fara inhibitii sau bariere. 

BALET

Eleganta ne face diferiti! La acest curs copiii vor invata si aprofunda elemente de baza. Ei vor fi incurajati sa isi extinda vocabularul de miscare prin gratie si eleganta. Prin exercitii dinamice si distractive isi vor dezvolta capacitatile motrice. Clasicul va fi intotdeauna la moda!

Prima sedinta pentru fiecare curs este oferita gratuit si pot participa la toate cursurile pe care le desfasuram. Oferim o reducere de 50% din costul cursului pentru cel de-al doilea copil din familie.

PROGRAM CURSURI

INSCRIERI CURSURI

Grupa Mezzoforte:  3 - 7 ani
Grupa Forte:           8 - 14 ani
 
Luni – Dans:           
 
Marti – Actorie:      
Miercuri – Muzica:  
 
Joi – Actorie:           
Vineri – Balet:          
Toate orele se desfasoara in locatia noastra din Strada Stefan cel Mare nr. 36 - 40, Constanta (Tomis Mall).
16:45 - 18:15  Grupa Mezzoforte
18:30 - 20:00 Grupa Forte
17:00 - 18:30 Grupa Mezzoforte
16:45 - 18:15  Grupa Mezzoforte
18:30 - 20:00 Grupa Forte
18:30 - 20:00 Grupa Forte
17:00 - 18:30
  • Instagram - Grey Circle

© 2017 by Club Amicii. Proudly created by CA Design.

  • Facebook - Grey Circle