Despre noi

Club Amicii este, încă din 2008, unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente pentru copii și familie, oferind o gamă variată și completă de servicii, customizabile, în funcție de cerințele fiecărui client și ne mândrim cu peste 3.000 de evenimente create, la cele mai înalte standarde! Oferim servicii atât pentru companii, cât si pentru evenimente private!

Club Amicii are experiența necesară, logistica, personalul, echipamentele, totul, pentru a organiza cele mai memorabile evenimente – de la Petreceri Private cu Animatori, la Teatru de Papuși, Ateliere de Creatie, Evenimente Publice sau Private cu mascote și personaje de poveste, Show de Magie, Face Painting, Art School for Kids, Tabere de Creație pentru copii și multe altele!

Club Amicii, lider în entertainmentul și în serviciile pentru dezvoltarea personală a copiilor își oferă serviciile în Constanța, București, Pitești și Cluj! Avem peste 100 de personaje și peste 50 de mascote!

Au apelat, cu incredere, la noi, din 2008, peste 70 de companii (Vivo Constanta, Cluj, Pitesti; Galeriile Cora Bucuresti, Constanta, Drobeta, Bacau; City Park Mall, Rompetrol, Militari Shopping, Kaufland, Cartoon Network, Disney etc.).

0 +
Personaje
0 +
Mascote
0 +
Colaboratori

Povestea noastră

A fost odată, ca niciodată, anul 2008. Atunci, doi oameni, Gabi Soare și Alina Țalavutis, oameni de televiziune cu peste 24 de ani de experiență, realizatori de emisiuni pentru copii la televiziuni din Constanta, s-au gândit să ducă dincolo de micul ecran iubirea lor pentru copii, și astfel s-a nascut Club Amicii! La început, Club Amicii organiza petreceri cu personaje de poveste, apoi a început să organizeze și spectacole de teatru de păpuși. Timpul a trecut, noi am crescut iar în prezent ne mândrim cu un portofoliu de 17 spectacole de teatru de păpuși și spectacole interactive, atât creație proprie, cât și piese clasice (hyperlink catre sectiunea 7- consulta aici lista spectacolelor). Și, pentru că, pe lângă distracție și fun este important să ne ocupăm și de dezvoltarea personală a copiilor, din 2011, Club Amicii oferă și cursuri pentru copii, Club Amicii Art School for Kids, unde copiii se dezvoltă prin cursuri de muzică, dans și actorie.
Call Now Button