Club Amicii este, din 2008, unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente de copii. Club Amicii ofera o gama completa de servicii customizate, de la Petreceri Private cu Animatori, la Teatru de Papusi, Ateliere de Creatie, Mascote si Personaje de poveste, face painting, show de magie, productie completa de evenimente, art school for kids, tabere de creatie si multe altele. Cele mai bune servicii destinate copiilor sunt doar la Club Amicii, in Constanta, Bucuresti, Pitesti si Cluj!
Avem peste 100 de personaje si peste 50 de mascote! Oferim servicii atat pentru companii cat si pentru evenimente private. Au apelat, cu incredere, la noi, din 2008, peste 70 de companii (Vivo Constanta, Cluj, Pitesti; Galeriile Cora Bucuresti, Constanta, Drobeta, Bacau; City Park Mall, Rompetrol, Militari Shopping, Kaufland, Cartoon Network, Disney etc.) si am organizat peste 3000 de evenimente.

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

A fost o data, ca niciodata, anul 2008. Atunci, doi oameni, Gabi Soare si Alina Talavutis, oameni de televiziune cu peste 24 de ani de experienta, realizatori de emisiuni de copii la televiziuni din Constanta, s-au gandit sa duca dincolo de micul ecran iubirea lor pentru copii si astfel s-a nascut Club Amicii. La inceput, Club Amicii organiza petreceri cu personaje de poveste, apoi a inceput sa organizeze si spectacole de teatru de papusi. Timpul a trecut, noi am crescut iar in prezent ne mandrim cu un portofoliu de 17 spectacole de teatru de papusi si spectacole interactive, atat creatie proprie, cat si piese clasice. Si, pentru ca, pe langa distractie si fun este important sa ne ocupam si de dezvoltarea personala a copiilor, din 2011, Club Amicii ofera si cursuri pentru copii, Art School for Kids, unde copii se dezvolta prin cursuri de muzica si dans. 
  • Instagram - Grey Circle

© 2017 by Club Amicii. Proudly created by CA Design.

  • Facebook - Grey Circle